Sprinkler cd-rom


Opdrachtgever:
bureau nieuwewind

Kader:
Afstudeeropdracht

Taakbeschrijving:
Concept Vormgeving & Realisatie
  Mijn afstudeeropdracht. Ik heb voor bureau nieuwewind een concept ontwikkeld voor een cd-rom en deze geproduceerd t.b.v. de Verenging Sprinkler installateurs (VSI) te Baarn. De   cd-rom bevat animatie's en is interactief met als doel het wegnemen van vooroordelen t.o.v. en informeren over sprinklers. Bekijk een speciale versie van de cd-rom online.

  BEKIJK CD-ROM 


Radar Encyclopedie


Opdrachtgever:
Thales Nederland B.V.

Kader:
Stageopdracht

Taakbeschrijving:
Vormgeving, Actionscript & Storyboarding
 

Interactieve Flash animaties voor Thales Nederland B.V. De animaties maken deel uit van de Thales this is radar encyclo- pedie waarin radar principes op begrijpbare wijze worden uitgelegd. Voor deze encyclopedie heb ik o.a. een animatie gemaakt over clutter, hierin word visueel getoond wat het effect is van storingen op de radar.
  BEKIJK CLUTTER  BEKIJK LPISplice


Opdrachtgever:
Hardesign

Kader:
Commercieel

Taakbeschrijving:
Concept, Vormgeving, storyboards & Actionscript
  Voor het product Splice wilde Thales visuele presentaties die flexibel en modulair waren opgebouwd. De presentaties leggen uit wat Splice is en hoe het werkt. Er is een concept bedacht en er is begonnen met vervaardigen van de animaties, zo heb ik een show reel gemaakt die volgens een vast patroon, random foto's uit de library laadt, de showreel kan worden onderbroken door op spatie te drukken waarna de presentatie verder gaat. BEKIJK SHOWREEL |   BEKIJK PENCIL Commercial


Opdrachtgever:
Saxion Hogeschool Enschede

Kader:
schoolproject

Taakbeschrijving:
tekst, studio opname & eindmontage
  Een radio commercial van exact 30 seconden waarvoor alles zelf is bedacht;onderwerp, tekst, geluid, muziek alles. De commercial is tot stand gekomen met behulp van stockmuziek en een geluidsstudio. Het bijzondere aan deze commercial is dat hij gemaakt is in een tijdsbestek van een uur, een half uur voor het onderwerp en de tekst en een half uur voor het inspreken, opnemen, zoeken naar muziek en afmonteren.


DOWNLOAD COMMERCIALAudio Kleurcompilatie


Opdrachtgever:
Saxion Hogeschool Enschede

Kader:
schoolproject

Taakbeschrijving:
Sounddesign & montage
  Een compilatie van geluiden die het gevoel van een kleur representeren. Bij het maken van de compilatie is gelet op de textuur, temperatuur, animatie, agressie en dimensie van het geluid. De compilatie is tot stand gekomen met behulp van sample cd's, het internet en een computer om te monteren. Randvoorwaarden waren dat de compilatie exact 1 minuut moest zijn en loopable. De kleur van deze compilatie is zwart.
DOWNLOAD COMPILATIE


 

Copyright © CCKP.NL | Gebruikers Overeenkomst | Hosting by Versio