Mega Illustratie


Opdrachtgever:
Bapero

Kader:
Commercieel

Taakbeschrijving:
Vormgeving
 

Als aankleding van een modeshow van kinderkleding in een grote hal, moest een leuke taferelen van dagen & nacht gerealiseerd worden. De doeken, respectievelijk 30 x 9 & 24 x 9 Meter, zijn in China gedrukt op vrachtwagen zeil. Door de enorme afmetingen konden uitsluitend vectoren gebruikt worden, de taferelen zijn deels gebouwd met stock afbeeldingen en deels zelf getekend.
 BEKIJK GALLERY 


Kort Verhaal


Opdrachtgever:
Saxion Hogeschool Enschede

Kader:
Sc hoolproject

Taakbeschrijving:
Auteur
  Een Kort verhaal genaamd Loes. Een verhaal waarin de hoofdpersoon de grip op de werkelijkheid heeft verloren, door hetgeen hem is overkomen. Met behulp van drank en zijn passie fotografie, lijkt hij zijn grip terug te vinden. Of is dit slechts een illusie?
  DOWNLOAD VERHAAL 


Interactief Educatie Concept


Opdrachtgever:
Saxion Hogeschool Enschede

Kader:
Toelatingsopdracht

Taakbeschrijving:
Concept & Vormgeving
 

Concept voor interactieve educatie als toelatingsopdracht voor de opleiding Kunst en Techniek. De opdracht luidde: Ontwerp een interactief apparaat, het apparaat heeft tot doel kinderen van 6 tot 8 jaar te leren rekenen. Het apparaat moet kunnen communiceren met het kind en vice versa. Ik heb de opdracht wat ruimer geïnterpreteerd en interactieve educatie ontwikkelt voor jonge kinderen.
   BEKIJK GALLERY 


 

Copyright ┬ę CCKP.NL | Gebruikers Overeenkomst | Hosting by Versio