Ontwikkeling

fotoNa mijn opleiding MBO Bouwkunde heb ik een ommezwaai gemaakt naar de richting kunst en techniek. Waarom? Ik kreeg destijds steeds meer affiniteit met computers en hield mij meer bezig met fotografie en vormgeving.

Daarnaast was ik er tijdens mijn stage periodes achter gekomen dat ik als bouwtechnisch tekenaar het gevoel had gevangen te zitten tussen twee vuren, enerzijds de strenge regelgeving, anderzijds de visie van de architect. 

Kunst en Techniek
De keuze voor de studie kunst en techniek leek uiteindelijk dan ook niet meer dan een logisch gevolg. Tijdens de opleiding Kunst & Techniek ben ik opgeleid tot ingenieur in de toegepaste kunst & techniek en heb ik geleerd mijn creativiteit te combineren met nieuwe technologische ontwikkelingen. Daarbij ging mijn interesse vooral uit naar vormgeving, interactie en graphics. Ook de conceptuele (lees reclame) kant bleef mij enorm boeien. Ik ben dan ook afgestudeerd op de richting graphic design en interaction design. Daarbij hoort ook het conceptualiseren, managen en realiseren van een project, van idee tot product. 

Ambities
Ik zie mijzelf uitgroeien tot goede artdirector bij een middelgroot reclame cq. multimedia bureau. Verder zal probeer ik mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de digitaal bewerkte/gecreëerde afbeeldingen om een niveau te halen gelijkwaardig aan kunstenaars als bijv. John Paul Caponigro en Ryszard Horowitz.

Vrije tijd
Vormgever ben je eigenlijk altijd, maar als ik niet aan het vormgeven ben of bezig met digitale beeldbewerking, hou me bezig met fotografie of het experimenteren met nieuwe technieken. Bijna altijd vergezeld van muziek. In de luttele vrije tijd die dan nog overblijft speel ik darts of ga naar het theater voor een cabaretvoorstelling. Ook ga ik graag naar de wedstrijden van FC Twente.

Wanneer ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik dat als volgt doen. Als nieuwe media vormgever ben ik creatief, doelgericht, georganiseerd, iemand die sterk is in concepten, zich snel inleeft en niet bang is om de mouwen op te stropen. Als persoon sociaal, breed geïnteresseerd, zelf reflecterend en beschik over de alom bekende "eerst de kat uit de boom kijken" mentaliteit. Dit alles voorzien van een gezonde dosis humor.

 
bottom520x130.jpg

Copyright © CCKP.NL | Gebruikers Overeenkomst | Hosting by Versio