Wat ik doe...

Een nieuwe huisstijl, een mooie website die ook overzichtelijk is, Flash applicaties die functioneel zijn, aansprekende teksten en mooie foto's, van idee tot creatie, van ontwerp tot realisatie.

Tijdens mijn werk als nieuwe media vormgever houd ik mij vooral bezig met het vervaardigen van tijdschriften, advertenties, verpakkingen & websites. Ook heb voor het merk Creamotion diverse hobby producten ontworpen. Bij deze projecten ben ik veelal betrokken geweest van concept tot realisatie. Wat mij hierbij drijft is het grenzeloos denken en doen. Projecten waarbij ik nieuwe technieken moet toepassen of waarbij media gebruikt wordt op een manier die je niet verwacht, dat is voor mij dè uitdaging. Het verbinden van mensen, media en middelen waardoor verfrissende communicatie ontstaat.

Freelance
Naast mijn gewone werkzaamheden werk ik zo nu en dan freelance. Gespecialiseerd in webdesign en -ontwikkeling begeleid ik een project van het begin tot het eind. Ongeacht of het nu gaat om alleen webhosting, een domein aanvraag of een complete CMS (Content Management Systeem) gestuurde website. Ook de ontwikkeling van RIA's (Rich Internet Applications) met behulp van Flash & Actionscript behoord tot mijn vaardigheden, daarnaast zorg ik voor goede foto's en natuurlijk zoekmachine optimalisatie (SEO).

Verscheidenheid
Reeds tijdens mijn opleiding heb ik te maken gehad met een grote verscheidenheid aan werkzaamheden, zo heb ik onder andere animatie's & audio montages gemaakt, maar ook cd-rom producties en media campagnes, onderzoek en zelfs futurologie. Ik heb hierbij verschillende rollen bekleed van projectleider tot voice-over. Een aantal van deze projecten zijn hier nog te bekijken. Buiten al deze reguliere werkzaamheden doe ik af en toe vrijwilligerswerk voor voetbalvereniging S.V. Wilheminschool, ik heb de realisatie van het clubblad enkele jaren verzorgd alsmede de vormgeving van diverse reclame uitingen.

 
bottom520x130.jpg

Copyright © CCKP.NL | Gebruikers Overeenkomst | Hosting by Versio